Turizmus - Szálláshelyek

A városlődi Iglauer Parkban a sátras kirándulótól a hotelt kedvelő turistáig minden vendég számára igényének és pénztárcájának megfelelő szálláshelyet kínálunk.

A sátorral vagy lakókocsival érkező vendégeink az Iglaer park alsó részén található tágas, füves területen, vagy a park árnyasabb részén üthetik fel szállásukat.

Turistaszállót kereső látogatóink alpesi faházakban vagy bungalókban hajthatják nyugovóra fejüket.
Az alpesi faházak 8 személyes, fűthető, kétszintes házikók, felső szintjükön három, alsó szintjükön öt hellyel. E házainkban 80 férőhely található.
A hegy oldalában található csodálatos fekvésű, 2003-ban épült kis bungalókban egyenként négy férőhely van 2-2 emeletes ágyon, 10 házunkban így összesen 40 ággyal rendelkezünk.

Alpesi faházainkhoz és bungalóinkhoz külön épületben levő vizesblokk tartozik.

Az Iglauer Villában panzió kategóriájú szobák találhatók összesen 15 személy részére (pótágyakkal 17 főnek). Minden egyes szobához fürdőszoba tartozik, minden szobában hűtőszekrény és televízió van. A villaépület egy teljesen berendezett közös konyhával és egy 30 fő befogadására alkalmas különteremmel rendelkezik.
E terem dísze egy kb. 80 esztendős cseresznyefa tálaló szekrény és egy ritkaságszámba menő, még eredeti városlődi majolikából épített zöld cserépkályha.
A szobák elosztása: kettő darab 2 ágyas, egy darab 3 ágyas és kettő darab 4 ágyas. Kettő szoba erkéllyel rendelkezik, két szoba ablaka pedig a park csendesebb részére néz. A szobaárat a vendégszám, és nem a szoba kapacitás alapján számítjuk.
Szállást keres? Élményteli vagy csak egy csendes pihenésre, kikapcsolódásra vágyik? Meg szeretné ismerni Városlőd történetét?
Kirándulna egyet a környéken?
Erdei iskolai foglalkozást szervez diákjainak?
BÍZZA MAGÁT ÉS CSAPATÁT SZAKKÉPZETT TÚRAVEZETŐRE!
A városlődi Turista-úti Vendégházban szép, csendes környezetben, egy tetőtéri lakrésszel, zárt parkolási lehetőséggel várjuk kedves Vendégeinket.
Itt mindent megtalál: antaltura.ewk.hu